Meny Stäng

Låna 500 kr

Att få låna små summor är inte så lätt om man vänder sig till en vanlig bank, då de tenderar att endast erbjuda större lån. Förr hade man därför endast ett alternativ om man behövde låna mindre summor än vad bankerna erbjuder och det var att gå till en pantbank. Men eftersom det finns aktörer i Sverige som förstått hur eftertraktade mindre lån också är har det under senare år vuxit fram en annan låneform också, och det är de så kallade mikrolånen.

Med hjälp av mikrolån kan du nämligen låna 500 kronor helt utan säkerhet och krångel. Du fyller i ett låneformulär och sedan gör långivaren som man ansökt om lånet av en kreditprövning som avgör om man får lånet eller inte.

Låna 500 kr online:

Hela processen med ansökan och hanteringen av din ansökan, samt utbetalningen går även mycket snabbt. Så man kan få mikrolån precis lika snabbt som man förr fick kontanter av en pantbank. Av de flesta långivare får du nämligen ett svar på bara några minuter, så du vet med en gång om du får ett extra tillskott i kassan där hemma eller inte. Och är det så att du blir beviljad det lån du ansökt om, är det inte heller ovanligt att du får pengarna redan samma dag, eller max. dagen efter.

Kortfristiga lån

Det är viktigt att påpeka att mikrolån är kortfristiga lån. I praktiken betyder det att det inte bara går snabbt att ansöka om dem, få svar och få dem utbetalda, utan de ska även betalas tillbaka snabbt, i regel på några veckor eller månader. En månad, två månader eller tre månader är t.ex. vanligt förekommande återbetalningstider på dessa lån.

Vill du ansöka om ett mikrolån och inte har några problem med att betala tillbaka det relativt snabbt rekommenderar vi att du börjar med att bekanta dig lite närmare med denna låneprodukt. Detta gör du förstås genom att ta en titt på de olika mikrolån som erbjuds, via vår låneguide här ovan, där du kan hitta många olika mikrolån på ett och samma ställe.

När du hittat det lån som du tycker verkar bäst är det sedan bara att följa långivarens instruktioner om ansökningsförfarandet.Dessa finner du på långivarens hemsida. Svårare än så är det inte att ta ett av dessa smidiga och små lån!

Recension:

Låna 500 kronor
Betygsatt av: Icca.se
Betyg: 4.4/5

Dela sida: